Vil du være med å forme morgendagens smarte og bærekraftige samfunn? Er du opptatt av bygg og byutvikling, energi, mobilitet og innbyggernes involvering i utviklingen? Da kan denne muligheten være noe for deg.

Om stillingen

Vil du være med å forme morgendagens smarte og bærekraftige samfunn? Er du opptatt av bygg og byutvikling, energi, mobilitet og innbyggernes involvering i utviklingen? Da kan denne muligheten være noe for deg.

Nordic Edge søker etter kommunikasjonsrådgiver. Selskapet består av tre hovedområder. Disse er en Arena-Pro næringsklynge i det nasjonale klyngeprogrammet, Nordens største møteplass for smarte og bærekraftige byer og samfunn, samt et nytt og annerledes innovasjonssenter som skal drive fem framtidens løsninger og styrke omstillingen. Den overordnede målsettingen for Nordic Edge er å være en pådriver bak og kilde til omstillingen og veksten hos våre medlemsbedrifter i årene som kommer. For å få til dette jobber vi tett med å få til samhandling og kunnskapsdeling mellom industri, akademia, myndigheter og privat og offentlig sektor. I tillegg jobber vi ut mot nasjonale og internasjonale investorer som kan være med å finansiere utviklingen.

Vi søker en engasjert, framoverlent og innovativ kommunikasjonsrådgiver. Personen vil få et overordnet ansvar for aktiv posisjonering og produksjon mellom de tre ulike områdene – både nasjonalt og internasjonalt. Kommunikasjonsrådgiveren skal både være med å utvikle en ny og styrket kommunikasjonsstrategi, etterleve denne og gjennomføre planen som bidrar til økt synlighet, aktivitet og kunnskapsdeling og verdiskaping for de tre hovedområdene i Nordic Edge.

Nordic Edge søker en person som har sterk journalistisk forståelse og teft, samt relevant arbeidserfaring fra innholdsproduksjon og bruk av sosiale medier. Som person er du samfunnsengasjert, nysgjerrig og analytisk, og ser på kommunikasjon som et virkemiddel til å skape engasjement og endring. Vi forventer at du evner å jobbe kreativt, raskt, effektivt og strukturert i hektisk miljø. Vi har et ustrakt samarbeid med mer enn 250 norske og internasjonale aktører, så gode samarbeidsevner er helt avgjørende for at du skal lykkes. Det vil bli lagt vekt på erfaring med strategisk arbeid, tidligere oppnådde resultater og god kunnskap om FNs bærekraftsmål og det grønne skiftet.

Du må ha

 • Evne til å både se, fortelle og selge inn gode saker til presse og i klyngenes egne kanaler.
 • Et kreativt hode og stor arbeidskapasitet.
 • Utdannelse på bachelornivå.
 • Minimum tre års relevant erfaring med konkrete resultater å vise til.
 • Erfaring fra innholdsproduksjon i form av tekst, foto og video.
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner – på norsk og engelsk
 • Gode samarbeidsevner
 • Positiv og løsningsorientert innstilling

Vi tilbyr

 

 • Mulighet til å bidra til å bygge opp Nordens mest spennende miljø med fokus på smarte, sikre og bærekraftige løsninger på feltet smarte byer og samfunn.
 • Utfordrende og varierte oppgaver i et meget godt arbeidsmiljø
 • Kontakt med et stort regionalt, nasjonalt og internasjonalt nettverk
 • Konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger

Søknadsfrist

Kortfattet søknad og CV sendes innen 4. juli 2021

Spørsmål? 

Ta kontakt med daglig leder i Nordic Edge, Stig Finnesand, tlf: 90161009, dersom du trenger mer informasjon eller lurer på noe.