HavenInnoasis

Haven og Nordic Edge Innoasis inviterer til VIP-visning av The International 10

Med to lag i duell om en premiepott på over 400 millioner kroner, er finalen i The International verdens mest intense esport-arrangement. Nerven, atmosfæren og engasjementet overgår hvilken som helst analog sportsgren. Haven, Stavanger kommune og Nordic Edge Innoasis inviterer nå inn til Norges med eksklusive visning av TI10-sendingen. 

 

Alle snakker om esport

Store selskaper satser, skolen tar det inn i pensum, politikere bevilger, teknologi utvikles, store transaksjoner utføres. Men hvor mange av beslutningstakere, næringslivsledere, investorer og politikere har førstehåndserfaring med esport og esport-arrangementer? Og finnes det store uante muligheter og potensialer for regionen vår i møtet med utviklingen av esport og gaming? 

For å gi et unikt innblikk i hva esport faktisk er, inviterer vi til Norges mest eksklusive visning av verdens største esport-arrangement. Vi vil vise streamen fra arrangementet på storskjerm, servere mat og drikke og la dere prøve ulike spill selv. Ved hjelp av lokal esportkompetanse ønsker vi å vise deg hvorfor esport har blitt til fenomenet det er i dag, og hvorfor det kommer til å spille en enda større rolle i årene fremover.

 

Stort mulighetsrom

Vi inviterer nå inn de viktigste aktørene i regionen fra politikk, næringsliv og akademia for å:

  • Bli fascinert
  • Forstå
  • Bli imponert
  • Forelske deg i esport og mulighetene det kan skape

Arrangementer, turneringer og eventer foregår hele tiden. Ved teknologien som brukes innen esport får man et direkte innblikk i hva som skjer til enhver tid, og det er kun fantasien som setter grenser på hvor tett på opplevelsen man kan komme. Se for deg fotballkamper der du kan se kampen gjennom spillernes egne øyne og ører. Med pedagogiske kommentatorer, levende statistikk og finurlige strategier kan esport tilby helt andre opplevelser enn mye annet.

La oss vise deg noe av magien den 17. Oktober!

Program:

TBA

In co-operation with:

Previous event
Back to events overview
Next event