Innoasis Language Norwegian

Frokost om innovasjonsreiser

Velkommen til en boblende frokost om innovasjonsreiser

Det er allerede ett år siden vi åpnet dørene til Innoasis og det skal feires! Nordic Edge og Smedvig har gleden av å invitere deg til et spennende frokostseminar om innovasjonsreiser. 

Innovasjon er noe som skjer rundt oss hver dag, både i liten og stor grad. Det handler om å ta en ide eller oppfinnelse og anvende den i praksis slik at den skaper ny verdi. I møte med mennesker utveksles perspektiver og nye ideer vokser fram. Samhandlingsarenaer som Innoasis spiller en viktig rolle i å skape rom for å utveksle utfordringer, muligheter og kunnskap, og på den måten bidra til innovasjon.  

Siden åpningen av Innoasis for ett år siden har vi samlet mennesker og bedrifter på tvers av bransjer og sektorer for å fostre innovasjon. I tillegg har vi selv vært gjennom en innovasjonsreise der vi har utviklet bygget som møteplass og innovasjonshus.

For å feire Innoasis sin 1 års dag inviterer vi denne morgenen til en frokost der ulike bedrifter og aktører fra regionen vil dele hvordan de har jobbet med innovasjon for å komme dit de er i dag og hvordan de har rigget seg for fremtiden.  

Når: Onsdag 1.november, 08:00-11:00
Hvor: Innoasis, Sverdrups Gate 27, 4007 Stavanger
Påmelding: Arrangementet er gratis, men krever påmelding HER 

Program

08:00-08:30: Ankomst, mingling og frokost 

08:30-08:50: Velkommen ved Nordic Edge 

08:50-09:20: Smedvigs innovasjonsreise ved Rune Augenstein, CTIO i Smedvig Eiendom 

09:20-09:40: Nablaflows innovasjonsreise ved Luca Oggiano, CEO i Nablaflow 

09:40-09:50: Pause 

09:50-10:45: Regionens innovasjonsreise, paneldebatt ledet av Bjarne Uldal, CIO i Nordic Edge med følgende paneldeltakere:

  • Rune Dahl Fitjar, professor i innovasjonsstudier ved Universitetet i Stavanger
  • Elisabeth Øvstebø, Investment Director og Founding Partner i Link Capital
  • Grethe Andersen, rådgiver ved næringsavdelingen i Stavanger Kommune
  • Esben Tonning Otterlei, Direktør klima og forretningsutvikling i Lyse
  • Harald Sævareid, CEO i Nivel

Rune Augenstein fra Smedvig Eiendom
Vi starter frokosten med å høre fra Smedvig Eiendom, en veletablert bedrift med en spisset satsning på innovasjon innen byggebransjen. På Proptech Summit 2023 vant de Årets Eiendomsselskap, og for bygget Innoasis vant de Storeband Eiendoms Bærekraftspris. Med andre ord er de en aktør som stiller seg i førersetet for bransjen når det kommer til bærekraft og innovasjon. Vi får besøk av Innovasjonsdirektør Rune Augenstein som forteller om Smedvigs innovasjonsreise.
 

Luca Oggiano fra Nablaflow
I Innoasis kobler vi mennesker og bedrifter på tvers av selskaper og sektorer. Et av de mindre selskapene som holder til her i bygget er start-upen Nablaflow. Med en teknologi som er revolusjonerende i sin bransje bringer de et nytt verktøy til markedet. Allerede har de bidratt til å slå flere verdensrekorder, men ingen suksess kommer uten utfordringer. Vi ser fram til å la oss inspirere
og lære fra Nablaflows innovasjonsreise når vi får besøk av CEO Luca Oggiano. 

Panelsamtale
Videre vil Bjarne Uldal, CIO i Nordic Edge, lede oss gjennom en tverrfaglig paneldebatt der vi diskuterer innovasjonsreisen til regionen vi befinner oss i. Stavangerregionen har utviklet seg stort de siste 50 årene, men er vi rigget for omstillingen vi skal igjennom? Vi inviterer ulike aktører fra regionen for å diskutere innovasjonsreisen til regionen, slik den har sett ut til nå og for fremtiden. 
 

In co-operation with:

Previous event
Back to events overview
Next event