Language Norwegian

Fagfrokost om AI

Velkommen til en praktisk fagfrokost om AI

Ønsker du å ta produktutvikling og markedsføring til neste nivå ved bruk av kunstig intelligens? Lurer du på hvor du skal starte og hvordan finner du frem i jungelen av ulike verktøy?

Da bør du ta turen innom Innoasis den 23. november.

På dette frokostmøtet vil Ramtin Matin, head of innovation, i SR-Bank fortelle om hvilke muligheter de ser i AI og hvordan de har tatt det i bruk. I tillegg vil Frode Ådland og Hans Martin Cramer fra Skavl og Oschlo vise deg konkrete og praktiske måter å bruke AI på.

Konkret vil du lære mer om:

  • Hva SR-Bank har gjort for å komme i gang, hvilke muligheter de ser og hvilke effekter de har sett av arbeidet så langt
  • Hvordan du kan analysere enkelt store datamengder, rapporter eller kundeinformasjon raskt og enkelt.
  • Hvordan AI kan gi deg fart og muskler i markedsføring og produktutvikling
  • Hvordan du kan integrere AI i dine egne arbeidsprosesser slik at du får en effektiv hverdag

Når: Torsdag 23.november, 08:00-10:00

Hvor: Innoasis, Sverdrups Gate 27, 4007 Stavanger

Påmelding: Arrangementet er gratis, men krever påmelding her.

Program

08.00 – 08.15 Ankomst, mingling, frokost

08.15 – 09.30 Introduksjon til AI og praktiske bruksområder

09.30 – 09.45 Avslutning og spørsmål

09.45 – 10.00 Mingling

Innoasis breakfast Annual Report

Foredragsholdere

Ramtin Matin, Head of Innovation, Sparebank 1 SR-Bank
Med over 10 års erfaring fra management consulting og ledelse i små og store selskaper har Ramtin Matin en variert bakgrunn innen ledelse, teknologi og strategi. Han kombinerer for tiden finans og teknologi i rollen som Head of Innovation ved SpareBank 1 SR-Bank. Ramtin har tidligere jobbet i PwC, og SAS Institute, og han har erfaring som styreleder og styremedlem i blant annet Kakadu, Celsia og Huddlestock Fintech.

Frode Ådland, partner Skavl og styreleder Oschlo
20+ års erfaring fra markedsføring, salg, strategi, produkt- og forretningsutvikling og teknologi som leder i Sunkost, Oktan, Rieber & Søn, Orkla, Bergens Tidende og Schibsted. Styremedlem og leder i Mack, H-Naturkost og Kinsarvik Naturkost. Utdannelse MSc marketing management fra University of Surrey.

Hans Martin Cramer, CEO Oschlo
20 års erfaring innenfor produkttledelse og -utvikling, etablere og skalere produktorganisasjoner, platform product management, markedsanalyse og forretningsutvikling i Oda, Schibsted, TNS Gallup og Opinion. Utdannet master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo. 

Previous event
Back to events overview
Next event