Innoasis

Bolig for livet

Hva er en bolig for livet? Brukeren er nøkkelen til svaret. Den 24. mai kan du delta aktivt med dine meninger sammen med utstillere i HelseCampus Stavanger. Du får se løsninger fra bedrifter og kommuner, nyte i kaféen og høre inspirerende foredrag.

Det handler nemlig om å legge til rette for å leve gode liv hver dag. Et liv slik du ønsker å ha det. Alderdom og helseutfordringer kommer ofte snikende, men det trenger ikke være så utfordrende. Når boligen og omgivelsene tilpasser seg våre funksjonsnedsettelser, da er vi jo oppe og nikker igjen.

Hvordan er din bolig for livet? Her finnes mange gode svar, og ingen er feil. For å finne flere svar inviterer Norwegian Smart Care Lab sammen med Nordic Edge Innoasis, Universitetet i Stavanger og HelseCampus Stavanger til dette arrangementet. Du får foredrag fra en arkitekt, bruker og forsker. Ta deg også gjerne en matbit i kaféen og slå av en prat med både utstillere og foredragsholdere.

Hvilke løsninger finnes? Utstillingen med løsninger fra både bedrifter og kommuner vil være åpen fra kl. 11 til 17 denne dagen. Alle er hjertelig velkomne innom for en titt.

Vil du stå på stand? Har din bedrift løsninger knyttet til bolig og smartteknologi i hjemmet? Send gjerne en e-post til jofrid@valide.no for mer informasjon og påmelding av din bedrift.

 

Mer informasjon om program kommer.

 

In co-operation with:

Previous event
Back to events overview
Next event