Nordic Edge teamet går straks inn for jule-landing. Vi gleder oss til å komme tilbake i januar med fulle batterier og en årsrapport som forteller om alt det kjekke vi har gjort i 2023. Dette har vært et hektisk byggeår, mye har skjedd.

Behovet for å løse innovasjonsutfordringer gjennom gode samarbeid blir ikke mindre. Vi har kjørt fullt trykk på smartbyklyngen som fortsatt vokser i antall medlemmer og aktive innovasjons-samarbeid med sterkt fokus på internasjonalisering gjennom 2023. Samtidig er vi godt i gang med aktiviteter i vår helt nye innovasjonsklynge innenfor landbruksteknologi/agritech med fokus på digitalisering, nye forretningsmodeller og samarbeid. I tillegg har vi bygget videre på Innoasis som Norges Hub for urban innovasjon.

Vi har myyye spennende på blokka for 2024 som vi gleder oss til å invitere dere med på. Ikke minst Nordic Edge Expo i mai 2024. Til alle våre medlemmer, partnere og venner: Takk for godt samarbeid og en fredfull julefeiring.