I samarbeid med Stavanger kommune inviterer vi klyngemedlemmer til å skape gode sommerminner i øyriket.

Hva er Kvikktest

Kvikktest er et eksperiment som går over seks måneder, der kommunen holder en åpen konkurranse for å velge ut bedrifter som får teste sine løsninger i reelle omgivelser. Et av hovedmålene med å gjennomføre en kvikktest er læring. Læring for bedriftene som får testet sine ideer og løsninger før eventuell kommersialisering, og læring for Stavanger kommune som får bedre forståelse for den gitte utfordringen.

Kvikktest øyriket: Om utfordringen

Koronapandemien preger fremdeles samfunnet, og det er stor sannsynlighet for at vi kommer til å feriere i eget land, også denne sommeren. I denne kvikktesten ønsker vi å utfordre bedrifter til å skape gode sommerminner for de som velger å utforske øyriket i Stavanger kommune sommeren 2021.

Målet er å skape en mer attraktiv turistdestinasjon på Stavangers 37 øyer. Øyene består av spektakulære turruter, deilige smaker fra lokale produsenter, og eksotiske opplevelser på land og til havs. Kvikktesten vil utfordre fem bedrifter til å teste nye løsninger som kan bidra til å gjøre øyriket til en enda bedre turistdestinasjon.

Opplevelser og reiseliv er en strategisk satsing for Stavanger kommune som ønsker å stimulere til bærekraftig turisme med høy lokal verdiskaping, basert på naturlige og historiske fortrinn. Reiselivsbransjen består i dag av mange gode aktører, men det er rom for flere ideer og løsninger for å skape enda bedre opplevelser i øyriket.

Mer info om fremdriftsplan, kontaktinformasjon og påmelding finner du her:

In co-operation with: