I samarbeid med Qbird og Blueleap arrangerer vi en serie på tre webinarer med rådgiving til klyngebedrifter om det norske virkemiddelappartet, forretningsstrategi og tips til søknadskriving. Webinarene retter seg mot etablerte bedrifter og oppstartsselskap.

Virkemiddelapparatet

Det første webinaret vil navigere tilhøreren gjennom virkemiddelapparatet. I løpet av en lunsjtime vil Olav Mellomstrand fra Qbird og Trygve Meyer i Nordic Edge dele informasjon om hva som rører seg der ute og hvordan nettopp din bedrift kan innrette seg mot de ulike ordningene.

Når: 5. Februar, 2021, kl 13:00-14:00

Hvor: Online. Gratis.

Det er ingen påmelding. Finn lenke til Teams møtet her. Eller klikk på les mer.


Kapitalstrategi

I webinar nummer to ser vi nærmere for søknadsskriving for oppstartsselskaper. Under overskriften: Kapitalstrategi for en startup – offentlig og privat kapital vil Atle Riskedal fra Blueleap og Olav Mellomstrand fra Qbird fortelle om hvordan oppstartsselskap kan innrette seg mot virkemiddelapparatet og dele tips om å skrive en god søknad.

Når: 12. februar, kl 12:00-13:00.

Hvor: Online. Gratis.

Det er ingen påmelding. Finn lenke til Teams møtet her. Eller klikk på les mer.